ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

SPENÓTOS TÖLTÖTT KARAJ!

 

Hozzávalók:

 

4 vastag szelet karaj csont nélkül, ( kb 70 dkg)

20 dkg spenót, 10 dkg juhtúró, vagy sima túró, 1 tojás, szerecsendió, 4 dkg vaj, 1 cikk fokhagyma, a tetejére tejszín, sajt.

 

Elkészítés:

 

A húsokat hosszú pengéjű késsel felszúrjuk, zsebet vágunk.

A spenótot kevés vízzel megpároljuk, apróra vágjuk. Összekeverjük a többi hozzávalókkal, megtöltjük a húst, kívül is sózzuk-borsozzuk.

Hőálló tálba tesszük, meglocsoljuk tejszínnel, sajtot teszünk a tetejére.

180 fokos sütőben pirosra sütjük.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 76
Heti: 82
Havi: 155
Össz.: 117 404

Látogatottság növelés
Oldal: Spenótos töltött karaj
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »