ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

Csokoládés bonbon

 

 Hozzávalók:

 

1 dl tejszin, 1 vaniliás cukor, 25 dkg tört csokoládé, 3 evőkanál porcukor, 1 ek rum vagy aroma, 15 dkg apróra vágott dió, kókuszreszelék vagy csokidara.

 

Elkészítés:

 

A tejszint a vaniliás cukorral felmelegítjük, a tűzről levéve beletesszük a csokoládét, és addig kevergetjük, amíg felolvad. Hozzáadjuk a porcukrot, diót, és néhány órára hidegre tesszük.

Kiskanállal kedvünk szerinti mennyiséget veszünk, gombócokat formálunk, megforgatjuk kókuszreszelékbe,vagy csokidarába.

Papírkosárkába tesszük.

 

Megjegyzés:

 

A közepébe tehetünk 1-1 szem mogyorót, vagy rumba áztatott mazsolát, vagy cukrozott narancsot.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 6
Heti: 7
Havi: 80
Össz.: 117 329

Látogatottság növelés
Oldal: Csokoládés bonbon
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »