ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

Gesztenyés tekercs

 

 

Hozzávalók:

 

25 dkg gesztenyemassza, 0,5 dl rum vagy aroma,

10-10 dkg vaj-cukor-dió, 1 citrom reszelt héja, 0,5 dl tej.

 

Elkészítés:

 

A darált diót a tejben felfőzzük, még melegen hozzáadjuk a vajat, cukrot, citromhéjat.

Folpackon elterítjük a rummal elkevert gesztenyét, rákenjük a tölteléket, feltekerjük, hűtöben lehűtjük.

Vizes késsel szeletekre vágjuk, tálaláskor tejszint teszünk rá, rumosmeggyel díszitjük.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 76
Heti: 88
Havi: 161
Össz.: 117 410

Látogatottság növelés
Oldal: Gesztenyés tekercs
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »