ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

Spenótos ráktorta!

 

Hozzávalók:

6 személynek:

  • 50 dkg friss, leforrázott spenót (mélyhűtött is lehet)
  • 1 pohár natúr joghurt, vagy tejszin
  • 20 dkg garnélarák
  • 1 csomag mélyhűtött leveles tészta
  • 15 dkg reszelt ementáli
  • 1 evőkanál liszt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 tojás

Elkészítés:

Nyújtsuk ki a tésztát, és béleljünk ki vele egy kerek tortaformát. Alját szurkáljuk meg villával, majd hintsük meg liszttel.

 A garnélarákot olvasszuk ki vagy ha friss, enyhén sós vízben forraljuk két percig, szűrjük le. A leforrázott és leszűrt spenótot aprítsuk össze késsel, keverjük össze a joghurttal, vagy a tojásos tejszinnel, a garnélarákkal és a sajt felével.

Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük a keveréket a tésztára. Szórjuk meg a maradék sajttal, és előmelegített sütőben 250 fokon 30 percig süssük. 

 

Fantasztikusan finom!

 

Elkészítési idő 45 perc sütéssel

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 76
Heti: 109
Havi: 182
Össz.: 117 431

Látogatottság növelés
Oldal: Spenótos ráktorta
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »