ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

Sonkakrémmel töltött Cannelloni

 

Hozzávalók:

  • 50 dkg húsos füstölt, főtt sonka ledarálva
  • 1 tojás
  • 4 evőkanál sűrű tejföl
  • őrölt bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem
  • 16 db cannelloni
  • 4 dkg vaj
  • 3 dl tejszín
  • 16 dkg edami sajt

 

Elkészítés:

 

A húsos füstölt-főtt sonkát keverőtálba daráljuk, majd belekeverjük a tojást, a tejfölt, és sóval, borssal, zúzott fokhagymával, aprított petrezselyemmel fűszerezzük.

Ezután a fűszeres sonkakrémet habzsákba kanalazzuk, és óvatosan megtöltjük vele a cannellonikat.

Vajjal kikent tepsibe sorakoztatjuk a tésztacsöveket, meglocsoljuk a sóval, borssal ízesített tejszínnel, és alufóliával letakarva, 170 fokos sütőben 20 percig sütjük. Végül levesszük róla a fóliát, megszórjuk a finomra reszelt sajttal, és 190 fokos sütőben rápirítjuk.

Ha elkészült a töltött cannelloni, forrón tányérokra fektetjük, körbelocsoljuk a szaftjával, és megszórhatjuk kevés aprított petrezselyemmel.

Bármilyen salátával tálalhatjuk!

 

Megjegyzés:

 

A tésztát nem lehet mindenütt kapni, de érdemes utána járni és bespajzolni.

Füstölt hús helyett lehet gombával is készíteni, úgy is nagyon fínom.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 76
Heti: 92
Havi: 165
Össz.: 117 414

Látogatottság növelés
Oldal: Sonkakrémmel töltött cannelloni
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »