ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

KARÁCSONYI PARFÉ!

 

Hozzávalók:

 

1 üveg meggybefőtt, dúrvára darabolva.

4-5 ek natúr pisztácia, 10 dkg étcsokoládé, 10 dkg ostya, 

2 tojás sárgája, 3 ek cukor, 1 ek narancs aroma, 5 ek pirított mandula,

375 gr tejszín, díszítéshez narancshéj csíkok, darabos mandula, citromfű.

 

Elkészítés:

 

A pisztáciát, csokoládét, és az ostyát felaprírjuk.

A tojássárgáját a cukorral krémesre keverjük, hozzáadjuk az aromát, majd az összeaprított hozzávalókat.

A tejszínből kemény habot verünk, óvatosan összekeverjük a masszával, poharakba töltjük, díszítjük.

Ha kicsit előrébb dolgozunk, a tejszínhez adjunk habfixálót, így tovább megtartja az állagát.

 

Megjegyzés:

 

Könnyen elkészíthető, fantasztikus édesség!

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 6
Heti: 73
Havi: 146
Össz.: 117 395

Látogatottság növelés
Oldal: Karácsonyi parfé
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »