ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

Sonkás töltött gombafej!

 

Hozzávalók:

 

  • 60 dkg gomba (nagyobb, tölteni való)
  • 10 dkg füstölt sonka
  • 20 dkg csirkemellfilé
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • fokhagyma
  • bors
  • pirospaprika
  • petrezselyem zöld
  • 1 tojás
  • 15 dkg sajt
  • olaj
  • 1 dl tejszin

 

Elkészítés:

 

A gombafejeket megtisztítjuk, eltávolítjuk a belsejét.

Apróra összevágjuk a gombaszárat, csirkemellet és a sonkát,  és serpenyőben megpirítjuk. 

Kicsit kihűtjük, hozzáadjuk a zsemlemorzsát, fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, petrezselyem zölddel, fokhagymával, hozzáadjuk a tojást és a sonkás csirkemellet.

Összekeverjük, majd megtöltjük a gombákat.

Egy vajjal kikent jénaiba tesszük, reszelt sajttal megszórjuk, ráöntjük a tejszint, és alufóliával letakarva 20 percig sütjük. 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 76
Heti: 105
Havi: 178
Össz.: 117 427

Látogatottság növelés
Oldal: Sonkás töltött gombafej!
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »