ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

TÖLTÖTT CÉKLA

 

Hozzávalók:

 

8 kisebb, egyforma cékla,

25 dkg sült hús,

2 kemény tojás,

1 nagy alma, 2 ecetes uborka,

1 dl tejföl,1 kiskanál mustár, só, csipet cukor, pár csepp citromlé.

A pácléhez: só,ecet,cukor.

 

Elkészítés:

 

A céklát héjában megfőzzük, meghámozzuk, ha kihült, a közepét kiskanállal kivájjuk, az ecetes-sós-cukros páclében egy napig érleljük. ( a kiszedett belét is)

Másnap lecsöpögtetjük, üvegtálra tesszük!

A sülthúst ledaráljuk, az apró kockára vágott céklával-keménytojással- uborkával-almával összekeverjük, a tejfölt összekeverjük a mustárral-sóval-cukorral-citrommal, összeforgatjuk az egészet.

Ezt a tölteléket a céklák üregébe töltjük, tálalás előtt jégbehűtjük.

 

Biztos, hogy ízleni fog!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 76
Heti: 95
Havi: 168
Össz.: 117 417

Látogatottság növelés
Oldal: Töltött cékla
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »