ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

Citromos-tárkonyos raguleves

 

Hozzávalók:

 

  • 50 dkg hús (sertéscomb, pulykamell vagy csirkemell)
  • zöldségek (sárgarépa, fehérrépa, karalábé, karfiol vagy brokkoli, ezek később kerülnek a levesbe)
  • 3 evőkanál olaj
  • citromlé
  • tárkony
  • citromhéj
  • tejföl vagy tejszín

 

Elkészítés:

 

A megtisztított, felkockázott húst és a zöldséget megpárolom (kivéve a karfiolt), felengedem vízzel, megsózom. Ha felforrt, leveszem a lángot kisebbre, hogy szép lassan főjjön. Beleteszem a füszereket, és ha már a hús majdnem puha, hozzáadom a karfiolt.

Mikor kész, a tejfölt vagy a tejszínt elkeverem egy kis levessel, majd visszaöntöm. Hagyom egyet forrni, majd elzárom, és ekkor teszek bele citromlevet ízlés szerint.

 

Megjegyzés:

 

A tárkonytól valami fantasztikusan finom.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 6
Heti: 65
Havi: 138
Össz.: 117 387

Látogatottság növelés
Oldal: Citromos-tárkonyos raguleves
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »