ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

TIROLI KOTLETT!

 

Hozzávalók:

 

8 szelet karaj, 20 dkg gomba, kevés olaj,

4 dkg vaj, 4 dkg liszt, 2,5 dl tej, 2 tojás, 5 dkg reszelt sajt, só, törött bors.

 

Elkészítés:

 

Az olajban hirtelen kisütjük a sóval-borssal bekent hússzeleteket, egy tűzálló tálra egymás mellé fektetjük őket.

A hús levében megpároljuk az apróra vágott gombát, sózzuk-borsozzuk, majd a hússzeletekre halmozzuk.

A vajból a liszttel, a tejjel, csipet sóval sűrű besamelt főzünk, a tűzről levéve simára keverjük benne a tojássárgákat-sajtot, végül óvatosan, hogy össze ne törjön belekeverjük a keményre vert tojásfehérjét.

Betakarjuk vele a gombás húsokat, és 10-15 percig sütőben megsütjük.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 20
Tegnapi: 76
Heti: 96
Havi: 169
Össz.: 117 418

Látogatottság növelés
Oldal: Tiroli kotlett
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »