ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

Ananászos hús!

 

 

Hozzávalók:

  • 1 kg pulyka- vagy csirkemell
  • 20 dkg sonka apróra felvágva
  • 1 dobozos darabolt ananász
  • 30 dkg sajt
  • 3,3 dl tejszín
  • bors
  • liszt
  • olaj vagy zsír ( liba )

 

Elkészítés:

A húst tenyérnyi darabokra felszeletelem, kicsit kiklopfolom.
Sózom, borsozom, lisztbe megforgatom. Kevés olajban hirtelen kisütöm.

Nagy tepsibe lerakom a húsokat, rászórom a sonkát, majd az ananászdarabokat, a tetejére a sajtot teszem.

Mikor tele a tepsi, aláöntöm a tejszínt. Előmelegített 200 fokos sütőben megsütöm. ( kb 30 perc )

 

Tipp:

 

Krumplipürével vagy rizzsel tálalom.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 22
Tegnapi: 6
Heti: 22
Havi: 95
Össz.: 117 344

Látogatottság növelés
Oldal: Ananászos hús
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »