ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

Fetás padlizsántekercs!

 

Hozzávalók:

  • 2 kis doboz fetasajt
  • 1-2 kaliforniai vagy paradicsompaprika
  • bors
  • bazsalikom
  • 2 nagyobb padlizsán
  • olivaolaj
  • szeletelt bacon

Elkészítés:

 

A fetasajtot villával összenyomjuk, a paprikát nagyon apróra kockázzuk,  összekeverjük a sajttal; a keveréket borsozzuk és fűszerezzük, tehetünk bele esetleg egy kis csípős paprikát is.

 A padlizsánt hosszában egész vékony szeletekre vágjuk( én uborkagyalun szoktam, kicsit rányomom, és akkor nem lesz olyan nagyon vékony szelet) és nagyon vékonyan, ha lehet, ecset segítségével olívaolajjal megkenjük. 


Tepsit forrósítunk, egy kevés olajon átsütjük a padlizsánszeleteket, majd egy-másfél evőkanálnyi keveréket teszek a szelet egyik végébe és felcsavarom.
Ha gazdagítani akarjuk bacon szalonnába tekerjük az egészet, és a tepsibe visszatéve sütőben ropogósra sütjük.

Kicsit macerásnak tűnik, de megéri!

 

Tipp:

 

Ezt is előkészíthetjük előző nap ha vendégeket várunk, másnap már csak sütni kell.

 

               

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 76
Heti: 103
Havi: 176
Össz.: 117 425

Látogatottság növelés
Oldal: Fetás padlizsán tekercs
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »