ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

Tojáslikőrös karamellbonbon!

 

Hozzávalók:

 

25 dkg cukor, 250 gr tejszín, 3 ek vaj, 1 fahéjrúd, 6 ek méz, 5 ek tojáslikőr. a forma kikenéséhez vaj, folpack, minyonpapír.

 

Elkészítés:

 

A lábasban a cukrot a tejszínnel, vajjal, fahéjjal, mézzel együtt felforraljuk, majd 10 percig főzzük.

Hozzáadjuk a likőrt, és ezzel még 5 percig főzzük.

5 percig állni hagyjuk, majd vajjal kikent 20 x 10 cm formába öntjök, kihűtjük.

2 cm kockákra vágjuk, zárható dobozban 4 hétig is eláll.

 

Tipp:

 

Megforgathatjuk olvasztott csokoládéba is.

 

Megjegyzés:

 

Akár karácsonyi ajándék is lehet szeretteinknek!

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 6
Heti: 25
Havi: 98
Össz.: 117 347

Látogatottság növelés
Oldal: Tojáslikőrös karamellbonbon
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »