ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

LISZT NÉLKÜLI KRÉMES SZELET!

 

Hozzávalók:

 

6 tojás, 6 ek cukor, 1 tasak főzés nélküli csokoládés krémpor.

 

A krémhez: 

250ml tejszín, 200 ml tej, 1 tasak főzés nélküli vanilia krémpor.

 

A tetejére:

10 dkg étcsokoládé, 50 ml tejszín, 5 dkg vaj, valamilyen fínom likőr.

 

Elkészítés:

 

 A sütőt 180 fokra előmelegítjük.

A tojásfehérjékből pici sóval kemény habot verünk, apránként hozzáadjuk a cukrot, hozzáadjuk a tojássárgákat. és a krémport, de ezt már óvatosan keverjük bele, ne törjön össze.

Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.

Krém:

A hozzávalókat összekeverjük, habverővel addig keverjük, amíg besürűsödik.

A kihült tésztára simítjuk.

A mázhoz a csokit, a tejszínt és a vajat vízgőz fölött összeolvasztjuk, hozzákeverjük a likőrt, ha kihült, rásimítjuk a krém tetejére.

Hütőben lehűtjük.

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 32
Tegnapi: 76
Heti: 108
Havi: 181
Össz.: 117 430

Látogatottság növelés
Oldal: Liszt nélküli krémes szelet
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »