ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

Tejfölös-gombás Hagymaleves!

 

Hozzávalók:

 

  • 4 nagyobb fej vöröshagyma
  • 2 marék erdei gomba (én fagyasztottat használtam)
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • fehérbors
  • 2 leveskocka (csirke, marha...)
  • 2 dl tejföl

 

Elkészítés:

 

A 2 leveskockát 2 liter forrásban levő vízben feloldom.

A vöröshagymát megtisztítom, félbe, majd vékony csíkokra vágom. A fokhagymát is megtisztítom, és félbe vagy negyedbe vágom. A hagymákat és a gombát a forrásban levő levesbe teszem, fehérborssal, esetleg sóval ízesítem, és lassú tűzön addig főzöm, amíg a hagyma megpuhul (kb. 30 perc). A tejfölt a forró levessel kissé felhigítva belekeverem, egyet forralok rajta.

 

Reszelt sajttal, pirítóssal tálalom.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 6
Heti: 11
Havi: 84
Össz.: 117 333

Látogatottság növelés
Oldal: Tejfölös-gombás Hagymaleves!
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »