ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

FASÍRTROLÁD MUSTÁRMÁRTÁSSAL!

 

Hozzávalók:

 

50 dkg darált hús vegyesen ( sertés-marha)

2 tojás, 9 dkg zsemlemorzsa, só, bors, paprika,

20 dkg spenót vagy kínai kel, 10 dkg szeletelt sonka, 12,5 dkg szeletelt kemény sajt,

1/2 csomag zöldhagyma, 1 csomag petrezselyem zöld, 8 dkg tört zabpehely.

 

Mártás:

 

150 g tejföl, 100 g tejszín, 3 ek magos mustár, 2 gerezd fokhagyma aprítva, só, bors, paprika.

 

Elkészítés:

 

A darált húst összegyúrjuk a tojással, sóval-borssal-paprikával fűszerezzük.

A masszát alufólián kb 25x25 cm elnyújtjuk.

 

Beborítjuk a megmosott, ereitől megszabadított kellevelekkel, vagy spenóttal, ráfektetjük a sonkát, végül a sajtot.Rátesszük még az apróra vágott petrezselyemmel elkevert zabpelyhet, és az apróra vágott zöldhagymát.

A húst a fólia segítségével feltekerjük, majd a roládot sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük.

200 fokon kb 40 perc alatt megsütjük.

 

A mártáshoz összekeverjük a hozzávalókat, behűtjük.

 

Röviddel a sütés vége előtt vegyük le az alufóliát a húsról, kb 5 percig pirítjuk.

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 6
Heti: 62
Havi: 135
Össz.: 117 384

Látogatottság növelés
Oldal: Fasírtrolád mustármártással
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2024 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »