ÍNYENCKONYHA

Különlegességek- Egyszerűen -Olcsón!

 

Moszkauer

 

Hozzávalók:

 

15 dkg kristálycukor, 15 dkg dúrvára vágott dió, 7 dkg vaj, 7 dkg apróra vágott cukrozott narancshéj, 1 dl tejszin, 1 dkg liszt.

Az aljára 10 dkg étcsokoládé, 1 evőkanál étolaj.

 

Elkészítés:

 

Egy edényben állandó keverés mellett felforralom a hozzávalókat a liszt nélkül, ezt majd ha levettem a tűzről, akkor teszem bele.

A sütőlemezt vékonyan bekenjük étolajjal, vagy vajjal, és kevés liszttel megszórjuk.

Kiskanállal a masszából mandulányi kis halmokat teszünk 5 cm távolságra, mert szét fog folyni. 160-180 fokos sütőben 6-8 perc alatt megsül. Akkor jó, ha a széle elkezd barnulni.

Azonnal kiszedjük a tepsiből, mert ha kihűlt, már törik.

Kihülés után az olajjal higított étcsokoládéval bevonjuk a sütemén alját.

 

Megjegyzés:

 

Érdemes elkészíteni, mert fantasztikusan finom!

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 1
Heti: 97
Havi: 242
Össz.: 122 906

Látogatottság növelés
Oldal: Moszkauer
ÍNYENCKONYHA - © 2008 - 2025 - inyenckonyha.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »